Hvis du har en delprotese, og du skulle være så uheldig, at miste 1 eller 2 af dine egne naturlige tænder. Så er det muligt, at få udfyldt disse ’huller’, hvor du mangler tænder. Dette kaldes en udvidelse af din tandprotese, og du kan få udvidet din delprotese med max. 2 protesetænder og eventuelle bøjler. Dog skal du være opmærksom på, at de områder hvor du mister tænder, de vil svinde ind i ca. 6 måneder, og der vil komme luft under protesen i disse områder. Derfor kan det være nødvendigt med en rebasering efter nogle måneder. Hvis din protese er gammel og slidt, vil det dog ikke være forsvarligt at udvide din protese, her vil det være bedst at lave en ny protese.

Det er altid en god ide, at komme forbi til en undersøgelse hos os, inden den løse tand bliver fjernet, da ikke alle delproteser kan udvides.

Hvad kan du forvente af en udvidelse

●​Jo flere af din egne naturlige tænder du har tilbage, jo bedre sidder en delprotese. Derfor vil der være stor chance for, at din protese ikke sidder ligeså godt fast efter en udvidelse.

●​Hvis du mister en af dine bagerste kindtænder, og din delprotese skal udvides med en ny tand, vil din protese have større tendens til at vippe, da du ikke længere kan hægte din delprotese fast på denne naturlige tand med en bøjle. Derved har du en slags ’fri ende’ bagtil på din protese, som ikke kan holde fast i noget.

●​Ikke alle delproteser kan udvides. Dette skal din tandtekniker vurdere ved en undersøgelse. Hvis den ikke kan udvides, skal der i stedet laves en ny protese.

●​En udvidelse tager ca. 2 timer.

●​En udvidelse udfylder de ’huller’ hvor du mangler naturlige tænder, og du slipper for, at nabotænderne begynder at flytte sig, fordi der pludselig er mere plads.

●​Ved at få lavet en udvidelse, får du flere tænder at tygge med samt et mere kosmetisk smil.

●​Du skal være opmærksom på, at der kan komme en efterbehandling nogle måneder senere, da gummen vil trække sig, de steder hvor der er fjernet tænder. Derfor kan der blive brug for en rebasering af din protese, så den får en tæt pasform igen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at​...

​Jeg er en af de første og eneste tandteknikere i Danmark, som har været med i et podcast i USA? Podcastens omdrejningspunkt var, at værterne henvendte sig til de bedste tandteknikere i hele Danmark, for at snakke med dem om deres fagområde.

jeg samler på tilfredse kunder

Derfor skal du vælge mig som din tandtekniker

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra glade og tilfredse kunder.

Jeg ser meget frem til også at hjælpe dig!

rating

Udtalelse 1

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 1

rating

Udtalelse 2

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 2

rating

Udtalelse 3

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 3

Tandtekniker Jens Duc Dao mange års erfaring med fremstilling og reparation af tandproteser.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

Lukket

Kontaktoplysninger

Jdd Dental ApS

Hyrdestræde 1, 6000 Kolding

Telefon: 50 45 49 66

E-mail: info@jdd-dental.dk