Få evnerne og smilet igen

Mangler du alle tænderne i en kæbe?

Så er et gebis, eller en helprotese, sandsynligvis den perfekte løsning for dig.

Et gebis vil ofte være løsningen for dig, der har tale- eller tyggeproblemer forbundet med dine tænder. Udover de rent praktiske fordele vil et gebis desuden kunne genskabe dit smil, og her i min tandklinik har jeg ekspertisen og erfaringen inden for tandproteser påkrævet for at sikre dig et naturligt udseende gebis, der er både funktionelt og behageligt.

Med min placering i Kolding har jeg mange tilfredse kunder fra både Vejle og Fredericia, samt omegn, og jeg møder enhver ny kunde med åbne arme samt en service af højeste kvalitet.

Et skræddersyet gebis

Dine naturlige tænder har ofte passet perfekt ind i din mund og kæbe – så det skal dit nye gebis selvfølgelig også gøre!

Her stræber jeg derfor altid efter at skabe dig et skræddersyet gebis, der passer perfekt til din mund og giver dig et både smukt, funktionelt og komfortabelt tandsæt.

Et gebis bør nemlig føles som en naturlig del af din krop fremfor et fremmedlegeme, og du burde fortrinsvis ikke lægge mærke til det efter den første tilvænningsperiode.

Hvad koster det at få gebis?

Her forstår jeg, at prisen for et gebis kan være en bekymring for mange, og jeg tilbyder derfor altid gode tilbud med konkurrencedygtige og fair priser.

Herudover står jeg klar til at guide dig gennem dine tilskudsmuligheder, så du kan få mest muligt ud af dine muligheder.

Kontakt derfor min klinik allerede i dag, uanset om du ønsker lidt rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Så kan du snart spise, tale og smile uden bekymring.

Kontakt mig

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at​...

​Jeg er en af de første og eneste tandteknikere i Danmark, som har været med i et podcast i USA? Podcastens omdrejningspunkt var, at værterne henvendte sig til de bedste tandteknikere i hele Danmark, for at snakke med dem om deres fagområde.

jeg samler på tilfredse kunder

Derfor skal du vælge mig som din tandtekniker

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra glade og tilfredse kunder.

Jeg ser meget frem til også at hjælpe dig!

rating

Udtalelse 1

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 1

rating

Udtalelse 2

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 2

rating

Udtalelse 3

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 3

Tandtekniker Jens Duc Dao mange års erfaring med fremstilling og reparation af tandproteser.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

Lukket

Kontaktoplysninger

Jdd Dental ApS

Hyrdestræde 1, 6000 Kolding

Telefon: 50 45 49 66

E-mail: info@jdd-dental.dk