Hvad er en Unitor Delprotese?

Hvis du overvejer en protese, men kun har brug for at erstatte nogle af dine tænder, kan en Unitor Delprotese være den ideelle løsning for dig. Den adskiller sig markant fra traditionelle proteser ved at være fremstillet af en kombination af metal og akryl, hvilket ikke blot gør den stærkere, men også langt mere behagelig at bære. Fordi den ikke fylder hele munden, føles den lettere og mindre klodset, hvilket mange af mine patienter virkelig sætter pris på.

Min klinik, som ligger i hjertet af Kolding, byder patienter velkommen fra hele trekantområdet, inklusive Vejle og Fredericia. Her tilbyder jeg specialiseret rådgivning og tilpasning af delproteser, så du kan opnå det mest behagelige og naturlige resultat.

Gode grunde til at vælge en delprotese

Med en Unitor Delprotese får du en masse fordele. Den sidder supergodt fast takket være nogle smarte metalbøjler, der klemmer sig fast om dine egne tænder. Den er også tyndere og fylder mindre i munden, hvilket gør den ret behagelig at have på. Og så er den robust – takket være Chrom Cobolt metallet den er lavet af, holder den til meget mere end proteser lavet kun af akryl.

Hvad er den lavet af, og hvordan kan den tilpasses dig?

Unitor Delprotesen er lavet af en sej blanding af metaller kaldet Chrom Cobolt. Men hvis du er allergisk over for visse metaller eller bare vil have noget andet, så fortvivl ikke. Du kan få den lavet i andre materialer som guld, titanium eller Peek. Jeg kan også tilpasse udseendet, så det passer lige til dig, uanset om du vil have dit gamle smil tilbage eller prøve noget nyt.

Få en protese, der passer perfekt til dig

At få en ny protese kan virke som en stor ting, men jeg er her for at gøre det så nemt som muligt for dig. Jeg tjekker dine tænder for at finde ud af, præcis hvad du har brug for, og sørger for, at din nye Unitor Delprotese passer perfekt.

Vil du høre mere om, hvordan det hele foregår, og hvad jeg kan gøre for dit smil? Så skynd dig at kontakte Tandtekniker Jens Duc Dao. Jeg er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at​...

​Jeg er en af de første og eneste tandteknikere i Danmark, som har været med i et podcast i USA? Podcastens omdrejningspunkt var, at værterne henvendte sig til de bedste tandteknikere i hele Danmark, for at snakke med dem om deres fagområde.

jeg samler på tilfredse kunder

Derfor skal du vælge mig som din tandtekniker

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra glade og tilfredse kunder.

Jeg ser meget frem til også at hjælpe dig!

rating

Udtalelse 1

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 1

rating

Udtalelse 2

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 2

rating

Udtalelse 3

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 3

Tandtekniker Jens Duc Dao mange års erfaring med fremstilling og reparation af tandproteser.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

Lukket

Kontaktoplysninger

Jdd Dental ApS

Hyrdestræde 1, 6000 Kolding

Telefon: 50 45 49 66

E-mail: info@jdd-dental.dk