”Den, der tror, han er færdiguddannet, er ikke uddannet - men færdig”

Sådan lyder et gammelt kinesisk ordsprog og ordene afspejler på flere måder min indstilling over for videnstilegnelse såvel som min arbejdstilgang ift. tandteknikerfaget. I mine øjne er man aldrig færdig med at ”danne sig” og dét at bibeholde nysgerrigheden over for sit fag og kontinuerligt opdatere sin viden, anser jeg for værende yderst vigtigt i forhold til at kunne vedblive at udvikle sig og højne sit kompetenceniveau inden for sit fagområde.

Min uddannelsesbaggrund

I 2010 som 20-årig startede jeg på basistandteknikeruddannelsen, hvor interessen for faget accelererede og uddannelse blev kun mere interessant, da jeg fik tilbudt et internationalt praktikmodul i Letland. Her fandt jeg ud af, at jeg virkelig gerne vil være tandtekniker.

Under min uddannelsesforløb som tandtekniker i København, har jeg været så heldig at modtage et diplom for den højeste karakter, der er givet i 23 år. Men det stoppede ikke der, for under min uddannelse på Århus universitet som klinisk tandtekniker, fik jeg tildelt titlen som bedste behandler og årgangens højeste karaktergennemsnit. Dette er jeg taknemmelig for, men det, der betyder mest for mig, er at få mulighed for at definere min personlighed gennem det at gøre tingene anderledes.


Selvom proteser har eksisteret de sidste 4000 år, vil det altid være muligt at gøre tingene en ”tand” bedre. Derfor har jeg ændret min tilgang til, hvordan jeg laver proteser. Jeg har blandt andet opfundet en ny teknik til at tage aftryk. Jeg kalder metoden ”negative space”, idet vi opnår lidt sugeeffekt i en underkæbe protese. Jeg har endvidere udviklet nye metoder til at lave implantatproteser og lægger samtidig stor vægt på det kosmetiske udtryk, således at proteser ligner naturlige tænder og tandkød.

De Nyeste teknologier

5 år forude med den ide jeg fik i 2020, jeg har altid villet kombiner den digitale verden med mit håndværk, men teknologien inde for den digitale protese verden, har simpelhen ikke kunne leve op til mine krav, men i 2023 efter at havde leget med ideen med den digitale verden, lykkes det mig at knække koden til, hvordan man kan kombinerer den digitale verden med protese behandlinger. Dermed er jeg den eneste kliniske tandtekniker af en radius af 100km som kan udføre delvis eller hele protese behanding digital via scanning

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at​...

​Jeg er en af de første og eneste tandteknikere i Danmark, som har været med i et podcast i USA? Podcastens omdrejningspunkt var, at værterne henvendte sig til de bedste tandteknikere i hele Danmark, for at snakke med dem om deres fagområde.

jeg samler på tilfredse kunder

Derfor skal du vælge mig som din tandtekniker

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra glade og tilfredse kunder.

Jeg ser meget frem til også at hjælpe dig!

rating

Udtalelse 1

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 1

rating

Udtalelse 2

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 2

rating

Udtalelse 3

Perspiciatis unde omnis iste natus error sit enam voluptatem accusantium doloremque laud alto antium, totam. Pellentesque habitant morbi.

- Navn 3

Tandtekniker Jens Duc Dao mange års erfaring med fremstilling og reparation af tandproteser.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

Lukket

Kontaktoplysninger

Jdd Dental ApS

Hyrdestræde 1, 6000 Kolding

Telefon: 50 45 49 66

E-mail: info@jdd-dental.dk